Първокласници се учат на основните правила, които трябва да спазват за

...
Първокласници се учат на основните правила, които трябва да спазват за
Коментари Харесай

Стартира националната кампания „Пресичам безопасно с TEDI”

Първокласници се учат на основните правила, които би трябвало да съблюдават за своята сигурност на пътя

С открит урок по сигурност на придвижването по пътищата в 119 СУ „ Акад. Михаил Арнаудов “, София, бе обещано началото на просветителната акция „ Пресичам безвредно с TEDI “. Той бе изнесен от контрольор Мария Ботева от Главна дирекция „ Национална полиция “. Под формата на игра тя срещна първокласниците с главните правила, които те би трябвало да съблюдават за своята сигурност на пътя.

Кампанията се провежда за трета поредна година от Тимбарк България, взаимно с Министерството на образованието и Министерството на вътрешните работи. Поради рестриктивните мерки, свързани с COVID-19, предходните две издания се организираха напълно онлайн благодарение на особено основан мултимедиен урок, създаден взаимно с специалисти от сътрудниците в самодейността, оповестиха от Главна дирекция „ Национална полиция “.

Тазгодишното издание на акцията за пръв път ще се организира в хибриден формат, като представители на Главна дирекция „ Национална полиция “ ще създадат на практика образования в учебни заведения в шестте най-големи български града – София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Русе.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР